//
Ηλίας Βούκας Ηλίας Βούκας

Το παλαιοπολείο μας βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα ανάμεσα στα παραδοσιακά παλαιοπωλεία της περιοχής "ΜΠΙΤ ΜΠΑΖΑΡ ".

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1966, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία. Στα χρόνια αυτά εξυπηρετήσαμε χιλιάδες πελάτες και στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τους πάντοτε το ποιοτικό έπιπλο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ιδρυτής της επιχείρησής μας είναι ο Ηλίας Βούκας ο οποίος από μικρό παιδί (το 1952) ξεκίνησε να μαθητεύει με πολύ μεράκι και αγάπη δίπλα σε παλαιούς έμπειρους τεχνίτες την τέχνη του επιπλοποιού. Καθώς περάσανε τα χρόνια ξεκίνησε την δική του βιοτεχνία επίπλων με προσωπικό 9 ατόμων.
Σήμερα την σκυτάλη της διοίκησης της επιχείρησης, έχει αναλάβει άξια ο υιός Ιωάννης Βούκας που για χρόνια και ο ίδιος, στάθηκε από παιδί δίπλα στον πατέρα του μαθητεύοντας και εργαζόμενος στην επιχείρηση μας.
Στα τόσα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επίπλου ( και γενικότερα της οικοσκευής) διαπιστώσαμε την διαχρονική αξία του παλιού και καλοδιατηρημένου επίπλου ηλεκτρικής συσκευής (αλλά και κάθε αντικειμένου που χρησιμοποιείται μέσα στο σπίτι ) και έτσι δημιουργήσαμε το παλαιοπωλείο.

Το παλαιοπωλείο Βούκα μπορείτε να το επισκεφθείτε στην ίδια διεύθυνση που ήταν και το κατάστημα επίπλων , στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης , Τοσίτσα 3.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για το παλαιοπωλείο μας, τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεσθε,το www.palaiopolio-bitbazaar.com. Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά στο ηλεκτρονική έκθεση των αντικείμενων που διαθέτει το παλαιοπωλείο μας. Προσπαθούμε να αναρτούμε κάθε φορά όλα τα προς πώληση παλαιά ή μεταχειρισμένα αντικείμενά (έπιπλα, αντίκες, ηλεκτρικές συσκευές κλπ.) προς ενημέρωση σας αλλά και προς παραγγελία.

Με πολύ προσοχή επιλέγουμε τις πηγές μας όπου αγοράζουμε παλαιά καλοδιατηρημένα έπιπλα, αντίκες , ηλεκτρικές συσκευές και γενικότερα αντικείμενα που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος στην ζωή του. Τα αντικείμενα αυτά τα συντηρούμε ώστε να μπορεί κάποιος να τα αγοράσει είτε για χρήση κανονική είτε και ως αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα.
Είμαστε πάντοτε σε αναζήτηση για αγορά παλαιών ή μεταχειρισμένων αντικειμένων, έτσι αν έχετε κάποιο τέτοιο έπιπλο , ηλεκτρική συσκευή ή αντίκα που θέλετε να την πωλήσετε μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας :

  • καλώντας μας στο τηλέφωνο 2310 269632 , ή στο 6975 542126 (9πμ έως 7μμ)
  • μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης ivoukas@gmail.com
  • μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Θα θέλαμε να κλείσουμε τη παρουσίαση της επιχείρησης μας «Παλαιοπωλείο Βούκα» με μια προτροπή, να μην διστάσετε να μας στείλετε κάθε σας απορία ή σχόλιο σχετικά με τα αντικείμενα μας αλλά και τον ιστότοπο μας. Θα χαρούμε πολύ να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.
Καλή πλοήγηση – περιήγηση - αγορές στον ιστότοπο του www.palaiopolio-bitbazaar.com


Ιωάννης Βούκας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Extrascripts